OFFICE SPECIALIST

Office-Specialist biedt onder andere de beste Microsoft Office cursussen, proefexamens en certificatie examens. Met het diverse lesmateriaal kan men leren op de manier die het beste bij hen past.

 

TAKEN SNELLER VOLTOOID

Doordat werknemers een beter begrip hebben van de software waarmee ze werken, zijn taken sneller voltooid. Men wordt bedreven in het gebruik van de software om problemen op te lossen en innovatieve oplossingen te bedenken.

 

MINDER KOSTEN

Gecertificeerde werknemers hebben minder hulp nodig van helpdesks of andere support en geven de garantie dat het werk op de juiste manier kan worden uitgevoerd.

 

MEER TIJD VOOR DE KLANT

Doordat gecertificeerde werknemers sneller administratieve taken kunnen verrichten, is er meer tijd over voor communicatie met klanten of collega’s. Dit resulteert in sterkere uitgangspunten voor verkoop en support.

 

MEER VERANTWOORDELIJKHEID

Werknemer die weten hoe ze de benodigde software moeten gebruiken nemen meer initatief, zijn meer tevreden in hun functie en zijn meer betrokken bij de organisatie.

 

Wist u dat…

 • We maar liefst 80% van onze tijd met Microsoft Office programma’s werken op onze kantoorbanen?
  (Certiport Survey, 2007)
 • Nederlandse bedrijven jaarlijks naar schatting zo’n 23 miljard euro verliezen doordat werknemers de basis computervaardigheden niet onder de knie hebben?
  (Universiteit Twente)
 • We per dag gemiddeld 38 minuten kwijt zijn aan het uitzoeken van computer en internet problemen?
  (Universiteit Twente)
 • Uit onderzoek is gebleken dat 87% van Microsoft Office gecertificeerde meer werkgerelateerde opdrachten in minder tijd kunnen uitvoeren?
  (Certiport Survey, 2007)