Opleidingen

In samenwerking met onze partners bieden wij nu de Microsoft Office Specialist bundel aan:
Office training in combinatie met een officïeel Microsoft examen.


Onze partners bieden zowel klassikale training als e-learning.
Voor meer informatie zie onze partner lijst of neem contact met ons op.

 

Wist u dat?

  • In kantoorbanen werken we maar liefst 80% van onze tijd met Microsoft Office programma’s. (Certiport Survey, 2007)
  • Nederlandse bedrijven verliezen jaarlijks naar schatting zo’n 23 miljard euro doordat werknemers de basale computervaardigheden niet onder de knie hebben. (Universiteit Twente)
  • Per dag zijn we gemiddeld 38 minuten kwijt met het uitzoeken van computer en internet problemen als gevolg van onvoldoende vaardigheden. (Universiteit Twente)
  • Uit onderzoek is gebleken dat 87% van gecertificeerde individuen meer werkgerelateerde opdrachten in minder tijd kunnen uitvoeren omdat ze een Microsoft Office certificering hebben. (Certiport Survey, 2007)
  • 6 van de 10 MOS-gecertificeerde respondenten geeft aan meer complexe of moeilijke opdrachten uit te voeren sinds ze hun examen hebben gehaald. (Certiport Survey, 2007)

 

Microsoft Office Specialist Certificeringen

Meer productiviteit door efficïency

Doordat werknemers een beter begrip hebben van de software waarmee ze werken, zijn taken sneller voltooid. Men wordt bedreven in het gebruik van de software om problemen op te lossen en innovatieve oplossingen te bedenken.


Minder kosten

Gecertificeerde werknemers hebben minder hulp nodig van helpdesks of andere support en geven de garantie dat het werk op de juiste manier kan worden uitgevoerd.


Meer tijd voor de klant

Doordat gecertificeerde werknemers sneller administratieve taken kunnen verrichten, is er meer tijd over voor communicatie met klanten of collega’s. Dit resulteert in sterkere uitgangspunten voor verkoop en support.

 

Meer verantwoordelijkheid

Werknemer die weten hoe ze de benodigde software moeten gebruiken nemen meer initatief, zijn meer tevreden in hun functie en zijn meer betrokken bij de organisatie.

 

Vraag: Staat werkervaring niet gelijk aan een Microsoft Office Specialist certificering?
Antwoord: MOS certificeringen zijn gebaseerd op een wereldwijd erkende standaard. Een werknemer bewijst zijn vaardigheden in een echte Office omgeving door taken en tientallen functies uit te voeren. De examens zijn over het algemeen veel uitdagender dan meeste werkomgevingen.


Certiport, de leverancier van de Microsoft Office examens, bestaat sinds 1997.
Tussen 1998 en 2011 zijn er wereldwijd maar liefst 10 miljoen examens afgenomen. Voor het jaar 2011 wordt het aantal certificeringen geschat op 2,5 miljoen. Hiermee is een exponentiële groei in certificeringen voor desktopgebruikers een feit.