HET MICROSOFT OFFICE LESMATERIAAL

Met het diverse Microsoft Office lesmateriaal van Office Specialist kan iedereen leren op de manier die het beste bij hen past. Hieronder worden de opties voor het lesmateriaal kort uitgelegd. Voor meer informatie klik je op de titel.

Er is ook een mogelijkheid om verschillende lesmaterialen en/of examens te combineren zodat je een pakket creëert naar wens. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

 

  BOEKEN

In de Microsoft Office boeken van Office Specialist vind je alle informatie die je nodig hebt. Je kunt er in markeren en aantekeningen maken. Daarbij is er de mogelijkheid om het boek te personaliseren met de naam en het logo van jouw bedrijf.

Beschikbaar voor verschillende versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Windows in het Engels of Nederlands.

 

  E-BOOKS

Geen zin om door een boek heen te bladeren? Geen probleem. Microsoft E-Books zijn de ideale toevoeging aan een online cursus. Op deze manier kun je snel en gemakkelijk digitaal de informatie opzoeken die je nodig hebt.

Beschikbaar voor verschillende versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Access in 5 verschillende talen.

 

  ONLINE CURSUSSEN

De online cursussen van Office Specialist zijn handig en snel. Op ieder moment kun je op een computer of laptop aan de slag met het leren werken met verschillende Microsoft Office programma’s. Je logt online in met je persoonlijke account en kunt hier de verschillende opdrachten uitkiezen op niveau.

Beschikbaar voor verschillende versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Access voor verschillende niveaus.

 

  QUICK REFERENCE CARDS

De Quick Reference Cards (QRC) zijn kleine opvouwbare basishandleidingen voor verschillende Microsoft Office programma’s en Windows. Wanneer je snel aan de slag wilt met een programma is de QRC zeer geschikt, zeker voor op de werkvloer.

Beschikbaar voor verschillende versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, SharePoint, Access, OneNote en Windows in het Nederlands en/of Engels. Ook met je eigen logo en contactgegevens!

 

  VIDEO’S

Met meer dan 400 instructievideo’s vind je op ieder moment duidelijke antwoorden op je vragen. Met een eigen account log je in en kun je makkelijk de video’s vinden in een overzichtelijke inhoudsopgave. Je kunt eveneens je favoriete video’s opslaan zodat je deze snel weer kunt terugvinden.

Beschikbaar voor verschillende versies Word, Excel, PowerPoint, Outlook, SharePoint, OneNote, Windows, Skype en Office 365.