HP Accredited Technical Associate

 

Certiport en HP bieden gezamenlijk een nieuw HP onderwijs programma HP Accredited Technical Associate
HP ATA is de eerste nieuwe stap in het HP ExpertONE certificeringsprogramma.

Het HP ATA programma gaat verder dan simpele concepten en productkennis. Het richt zich op de toepassing van kennis in praktijk situaties.
Het programma bereidt studenten voor op de arbeidsmarkt door vaardigheden te leren en te toetsen die gericht zijn op het inrichten, implementeren en support leveren van IT oplossingen in kleine en middelgrote bedrijven.

 HP ATA certificering is gericht op :

  • IT Architects
  • System Engineers
  • System Administrators
  • Technical Support Engineers


Scholen die zich nu inschrijven voor de pilot HP ATA krijgen tjdens de pilot toegang tot het ‘Bridge Curriculum’. Dit Brigde Curriculum biedt de aansluiting tussen het huidige IT curriculum en de HP ATA examens.
Vanaf het voorjaar 2012 biedt het HP ATA programma ook oefentoetsen, een volledig curriculum en een ‘HP Remote Lab’, een echte IT omgeving om parkijk vaardigheden te leren en zich voor te bereiden op de examens, zie: www.certiport.com/hpstudent

Indien uw school al Certiport exameninstituut is kunnen wij HP ATA toevoegen aan uw examen omgeving en al kennis maken met de HP ATA examens.

Klik op onderstaande banner om uw exameninstituut in te schrijven voor HP ATA.

 

Indien u nog geen Certiport examen instituut bent, kunt u dit aanvragen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.